Praktijk voor moderne acupunctuur, Assen, Drenthe

Medische Acupunctuur Assen
Mercuriusplein 8
9401 EM ASSEN
Tel 0592 – 30 96 88

Links

NAAV

Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging. De beroepsvereniging waartoe ik behoor. Bij de NAAV worden alleen artsen toegelaten die een Westerse medische achtergrond hebben. De oudste beroepsvereniging voor acupuncturisten van Nederland.

Chu Lam Acupunctuur

Mijn collega waarmee ik samenwerk, mevrouw Chu Lam, is zeer ervaren in de acupunctuur volgens de traditionele Chinese geneeskunde.  Ondanks een andere benadering komen onze behandelingen vaak overeen. Het mooie van onze samenwerking is dat we elkaar goed aanvullen, zodat de kans op een geslaagde behandeling  zeker is toegenomen. Samen hebben we een nog breder repertoire aan behandelingen die acupunctuur als basis hebben.

Acupuncture in Medicine

Absoluut het acupunctuurvakblad met de hoogste aanzien. Uitgegeven door Britisch Medical Journal, een belangrijke uitgever van medisch wetenschappelijke studies. Hierin worden studies gepubliceerd van hoge kwaliteit. Consequent wordt hierin acupunctuur belicht aan de hand van de neurofysiologie zoals zij erkend wordt in westerse wetenschap.  Niet wordt er alleen gekeken of acupunctuur werkt, maar er wordt ook gekeken waarom acupunctuur effect heeft.